zaterdag 5 december 2015

Sproetjes weghalen

Sproetjes weghalen

Sproetjes weghalen – Tenzij je zelf ook sproetjes hebt sta je er meestal nooit bij stil. Sproetjes zitten in je huid en je komt er nooit meer van af. Wel kun je ermee leren leven. Indien je toch elke lente en zomer last hebt van de toename van de sproetjes dan kun je hier wel degelijk een stokje voor steken. Wij hebben dit artikel geschreven om net iets meer inzicht in sproetjes en het eventueel weghalen van sproetjes te geven.

Hoe komt het dat ik sproetjes heb?

Sproetjes zijn onschuldige vlekjes in de huid. Je doet er eigenlijk niks aan. Meestal ontstaan ze al op een jongere leeftijd. Toch kunnen ze ook ontstaan als je ouder bent.'

Tips om sproetjes te camoufleren

Indien je creatief bent zijn er natuurlijk allerlei manieren om sproetjes wat te camoufleren. Denk aan make-up, foundation, bbcream en blush om te zorgen dat je huid egaler eruit zal zien, zonder dat de sproetjes de overhand behouden. Een keer het gezicht wassen en je kunt weer overnieuw beginnen. Gelukkig zijn er ook andere methodes voor ''sproetjes weghalen''



Sproetjes weghalen


Kan ik sproetjes ook weghalen?


In principe kun je Sproetjes niet weghalen omdat ze gewoon in de huid aanwezig zijn. Wel kun je ze minder zichtbaar maken ook wel verdoezelen genoemd. Het meest effectieve is om hiervoor een crème te gebruiken.

Sproetjes minder zichtbaar maken met een crème.


Wanneer je kiest voor een crème om de donkere, bruinige sproetjes te verminderen dan is het van belang dat je een natuurlijk product pakt. Een product zonder parfum en als het even kan ook ph neutraal. Op deze manier kan je huidirriatie en dergelijke uitsluiten en is het ook veel gezonder voor de huid. Een goed voorbeeld hiervan is Skinlight Whitening Treatment.

Waar bestel ik een crème voor het verminderen van de zichtbaarheid van mijn sproeten


Je kunt Skinlight Whitening Treatment via de onderstaande websites bestellen:
www.skinlight.nl/shop
www.huidbleken.net
www.bol.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten